Budapesti átvétel hétköznap

Október 10-től szerdánként 14-16 óra között Budapesten a Mátrafüred u. 5. (barna kapu) szám alatt megvásárolhatók a lekvárok.  OKTÓBER 24 (SZERDA) DÉLUTÁN HELYETT OKTÓBER 25-ÉN DÉLELŐTT 8-12 KÖZÖTT LEHET ÁTVENNI A LEKVÁROKAT.

Friss szilvalekvár kapható

Újra vásárolhatnak cukormentes szilvalekvárt. 

Közelednek a Kemencés napok

http://www.noszvajirendezvenyek.hu/aktualis-programjaink/kemences-nap/57309/

http://www.noszvajirendezvenyek.hu/kemences-nap-es-bortura/xx-kemenceben-keszitett-etelek-versenye/57836/

Málnalekvár

Sok-sok vásárló kérésére kipróbáltuk a málnalekvárt is. Kóstolják meg Önök is! 

Áfonyalekvár

Újra kapható áfonyalekvár!

Rendezvények Noszvajon

A nyár programjairól itt tájékozódhat:

 http://noszvaj.hu/programok/aktualis-programok.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

díszüvegek

Díszüveges lekvárok

370 ml-es kiszerelésben készítettünk lekvárokat azoknak, akik egyszerre elegáns és ízletes ajándékkal szeretnének kedveskedni családtagjaiknak, barátaiknak, üzletfeleiknek.aranyérem

Aranyérmes Szilvalekvár

Aranyérmes lett a szilvalekvárunk az V. Nemzetközi Lekvár, Gyümölcslé, Szörp, Gyümölcsbor és egyéb Gyümölcskészítmények versenyén Gyulán. Köszönjük a zsűrinek, a szervezőknek, és legfőképp hűséges vásárlóinknak az elismerést!Hókifli

szilvás hókifli

barackos hókifli12,5 dkg zsírt és 12,5 dkg margarint habosra keverünk. Belemorzsolunk 2 dkg élesztőt, hozzáadunk 0,5 kg lisztet, egy evőkanál cukrot, egy csipet sót és egy késhegynyi szódabikarbónát. Másfél dl tejföllel összeállítjuk, pár órán keresztül hűtőben pihentetjük. 0.5 cm vastagságúra nyújtjuk, linzerszaggatóval kivágjuk, szilvalekvárral, sűrű meggylekvárral vagy baracklekvárral töltjük és kis kifliket formázunk belőlük. Kisütjük, és még forrón porcukorban meghempergetjük.

Noszvaji ízelítő

Végre kisütött a nap, itt az ideje a hétvégi kirándulásoknak. Itt egy kis kedvcsináló noszvaji kiruccanáshoz, érdemes a műsort végignézni, megismerni, hogy milyen kincseket rejt a falu, és megtanulni, hogy hogyan készül a birsalmasajt (31. perctől).

(A videó megtekintéséhez kattintson a képre.)

 

 

Díjaink a IV. Nemzetközi Lekvár, Gyümölcslé, Szörp és egyéb Gyümölcskészítmények versenyén

 XV. Nemzetközi Kisüsti Pálinkafesztivál (Gyula) keretein belül a IV. Nemzetközi Lekvár, Gyümölcslé, Szörp, Gyümölcsbor és egyéb Gyümölcskészítmények versenyén  kiváló eredménnyel vizsgáztak a versenybe szállt termékeink:

EzusteremEzüst:Bronzerem

Fekete ribizli, sárgabarack, szilva, csipkebogyó (lekvár)

Bronz:

Fekete cseresznye, meggy (lekvár)

Ajánlott beszállítók lettünk!

A Felföld Észak-magyarországi Hotelklaszter tagjai ajánlott beszállítónak választottak bennünket. Köszönjük mindazoknak, akik ajánlottak bennünket, és bíznak a termékeinkben!

Klaszter logo