Fontos információ

Kedves Vásárlóink!

Tekintettel a járványhelyzetre, amennyiben lehetőségük van, kérjük, személyes vásárlás helyett futárszolgálaton keresztül történő kiszállítással rendeljenek. Amennyiben személyesen szeretnék átvenni a csomagot, kérjük menden esetben telefonon egyeztessünk előtte az átvétel feltételeiről.

A FÁMA futár tájékoztatója szerint a futárok kesztyűben (akár maszkot is viselhetnek) dolgoznak, az autókat folyamatosan fertőtlenítik. Csomagot kizárólag az első nyitható ajtóig kézbesítenek. A kézbesítés során a címzettek saját tollat használjanak az aláíráshoz, az utánvétes csomag esetén a pontos összeget készítsék elő.
 
A küldemények kézbesítési határideje kitolódhat.
 
Vannak cégek, ahová a futárokat nem engedik be, az ilyen jellegű sikertelen kézbesítés esetén a küldeményeket visszakézbesítik Noszvajra, ennek költségét, sajnos, meg kell téríteni. Kérjük, olyan címet jelöljenek meg, ahol a futár várakozás nélkül át tudja adni a csomagot.

Köszönjük türelmüket és segítőkészségüket! Jó egészséget és kitartást kívánunk!

Újdonság!

A tél beköszöntével a legkisebbekre is gondolunk!

A Mira-baba teát kizárólag szárított alma édesíti és a csipkebogyó teszi vitamindússá!

Nyárvégi programok Noszvajon

Szilvanap 2019. 08. 31-én 10.00-16.00 óráig a Gazdaházban

http://www.noszvajirendezvenyek.hu/aktualis-programjaink/szilvanap/57307/

Kemencés napok 2019. 09. 13-14.

 http://www.noszvajirendezvenyek.hu/kemences-nap-es-bortura/

aranyéremAranyérmes Szilvalekvár

Aranyérmes lett a szilvalekvárunk az V. Nemzetközi Lekvár, Gyümölcslé, Szörp, Gyümölcsbor és egyéb Gyümölcskészítmények versenyén Gyulán. Köszönjük a zsűrinek, a szervezőknek, és legfőképp hűséges vásárlóinknak az elismerést!


 

Hókifli

szilvás hókifli

barackos hókifli12,5 dkg zsírt és 12,5 dkg margarint habosra keverünk. Belemorzsolunk 2 dkg élesztőt, hozzáadunk 0,5 kg lisztet, egy evőkanál cukrot, egy csipet sót és egy késhegynyi szódabikarbónát. Másfél dl tejföllel összeállítjuk, pár órán keresztül hűtőben pihentetjük. 0.5 cm vastagságúra nyújtjuk, linzerszaggatóval kivágjuk, szilvalekvárral, sűrű meggylekvárral vagy baracklekvárral töltjük és kis kifliket formázunk belőlük. Kisütjük, és még forrón porcukorban meghempergetjük.

Noszvaji ízelítő

Végre kisütött a nap, itt az ideje a hétvégi kirándulásoknak. Itt egy kis kedvcsináló noszvaji kiruccanáshoz, érdemes a műsort végignézni, megismerni, hogy milyen kincseket rejt a falu, és megtanulni, hogy hogyan készül a birsalmasajt (31. perctől).

(A videó megtekintéséhez kattintson a képre.)

 

 

Díjaink a IV. Nemzetközi Lekvár, Gyümölcslé, Szörp és egyéb Gyümölcskészítmények versenyén

 XV. Nemzetközi Kisüsti Pálinkafesztivál (Gyula) keretein belül a IV. Nemzetközi Lekvár, Gyümölcslé, Szörp, Gyümölcsbor és egyéb Gyümölcskészítmények versenyén  kiváló eredménnyel vizsgáztak a versenybe szállt termékeink:

EzusteremEzüst:Bronzerem

Fekete ribizli, sárgabarack, szilva, csipkebogyó (lekvár)

Bronz:

Fekete cseresznye, meggy (lekvár)

Ajánlott beszállítók lettünk!

A Felföld Észak-magyarországi Hotelklaszter tagjai ajánlott beszállítónak választottak bennünket. Köszönjük mindazoknak, akik ajánlottak bennünket, és bíznak a termékeinkben!

Klaszter logo