Birsalmasajt

Kedves Vásárlóink!  

Elkészült és újra rendelhető a birsalmasajt natur vagy diós változatban.

Szilvalekvár

Kedves Vásárlóink!  

Újra kapható cukormentes szilvalekvár.

Szederlekvár, Somlekvár

Kedves Vásárlóink!

Elkészült az idei somlekvár. Újdonságként szederlekvárunkat ajánljuk. Kevés cukorral készült (130 g 1 kg gyümölcshöz) enyhén savanykás ízű finomság.

Új címkék

Kedves Vásárlóink!

Új címkéket kezdtünk el használni, kérjük, az új dizájnt keressék a polcokon!

Elkészült a baracklekvár

Kedves Vásárlóink!

Újra kapható baracklekvár cukorral és paleo édesítőszerrel készítve.

Eperlekvár és cukormentes feketecseresznye-meggy lekvár újra kapható

Kedves Vásárlóink!

Elkészült a friss eperlekvár, idén csak cukorral készítettünk. Felelevenítettünk egy régi receptet is, cukormentes feketecseresznye-meggy lekvár készült. A feketecseresznye édességét nagyon szépen kiegészíti az érdi meggy finoman savanykás aromája.

Noszvaj megnyitott

Kedves Vásárlóink!

Noszvaj megnyitotta kapuit a látogatók előtt, így újra lehetőségük nyílik a személyes vásárlásra is. Természetesen, továbbra is leadhatják rendeléseiket futárszolgálaton keresztül történő szállításra.

Köszönjük hűséges és új vásárlóink rendeléseit a karantén ideje alatt is! 

Újdonság!

A tél beköszöntével a legkisebbekre is gondolunk!

A Mira-baba teát kizárólag szárított alma édesíti és a csipkebogyó teszi vitamindússá!

Nyárvégi programok Noszvajon

Szilvanap 2019. 08. 31-én 10.00-16.00 óráig a Gazdaházban

http://www.noszvajirendezvenyek.hu/aktualis-programjaink/szilvanap/57307/

Kemencés napok 2019. 09. 13-14.

 http://www.noszvajirendezvenyek.hu/kemences-nap-es-bortura/

aranyéremAranyérmes Szilvalekvár

Aranyérmes lett a szilvalekvárunk az V. Nemzetközi Lekvár, Gyümölcslé, Szörp, Gyümölcsbor és egyéb Gyümölcskészítmények versenyén Gyulán. Köszönjük a zsűrinek, a szervezőknek, és legfőképp hűséges vásárlóinknak az elismerést!


 

Hókifli

szilvás hókifli

barackos hókifli12,5 dkg zsírt és 12,5 dkg margarint habosra keverünk. Belemorzsolunk 2 dkg élesztőt, hozzáadunk 0,5 kg lisztet, egy evőkanál cukrot, egy csipet sót és egy késhegynyi szódabikarbónát. Másfél dl tejföllel összeállítjuk, pár órán keresztül hűtőben pihentetjük. 0.5 cm vastagságúra nyújtjuk, linzerszaggatóval kivágjuk, szilvalekvárral, sűrű meggylekvárral vagy baracklekvárral töltjük és kis kifliket formázunk belőlük. Kisütjük, és még forrón porcukorban meghempergetjük.

Noszvaji ízelítő

Végre kisütött a nap, itt az ideje a hétvégi kirándulásoknak. Itt egy kis kedvcsináló noszvaji kiruccanáshoz, érdemes a műsort végignézni, megismerni, hogy milyen kincseket rejt a falu, és megtanulni, hogy hogyan készül a birsalmasajt (31. perctől).

(A videó megtekintéséhez kattintson a képre.)

 

 

Díjaink a IV. Nemzetközi Lekvár, Gyümölcslé, Szörp és egyéb Gyümölcskészítmények versenyén

 XV. Nemzetközi Kisüsti Pálinkafesztivál (Gyula) keretein belül a IV. Nemzetközi Lekvár, Gyümölcslé, Szörp, Gyümölcsbor és egyéb Gyümölcskészítmények versenyén  kiváló eredménnyel vizsgáztak a versenybe szállt termékeink:

EzusteremEzüst:Bronzerem

Fekete ribizli, sárgabarack, szilva, csipkebogyó (lekvár)

Bronz:

Fekete cseresznye, meggy (lekvár)

Ajánlott beszállítók lettünk!

A Felföld Észak-magyarországi Hotelklaszter tagjai ajánlott beszállítónak választottak bennünket. Köszönjük mindazoknak, akik ajánlottak bennünket, és bíznak a termékeinkben!

Klaszter logo