Budapesti átvétel

2018.02.23 - án átvételi lehetőség Budapesten a 16. kerületben 15 és 18 óra között. Telefon: +36 30 463 1023

Októberi rendezvények Noszvajon

 Birsünnep

http://www.noszvajirendezvenyek.hu/birsunnep/

Birsünnep

 

Mindenféle lekvár kapható!

Minden nyári gyümölcsből elkészültek a friss lekvárok! Végre újra kapható szilvalekvár is cukros és cukormentes változatban is.

díszüvegek

Díszüveges lekvárok

370 ml-es kiszerelésben készítettünk lekvárokat azoknak, akik egyszerre elegáns és ízletes ajándékkal szeretnének kedveskedni családtagjaiknak, barátaiknak, üzletfeleiknek.aranyérem

Aranyérmes Szilvalekvár

Aranyérmes lett a szilvalekvárunk az V. Nemzetközi Lekvár, Gyümölcslé, Szörp, Gyümölcsbor és egyéb Gyümölcskészítmények versenyén Gyulán. Köszönjük a zsűrinek, a szervezőknek, és legfőképp hűséges vásárlóinknak az elismerést!Noszvaji Húsvét

A hűvös idő ellenére gyönyörű napsütés várja a terepfutókat és a bátor tojáskeresőket. Mi pedig, mint a tojáskeresés egyik állomása, hókiflivel fogadjuk a legfürgébbeket.

Hókifli

szilvás hókifli

barackos hókifli12,5 dkg zsírt és 12,5 dkg margarint habosra keverünk. Belemorzsolunk 2 dkg élesztőt, hozzáadunk 0,5 kg lisztet, egy evőkanál cukrot, egy csipet sót és egy késhegynyi szódabikarbónát. Másfél dl tejföllel összeállítjuk, pár órán keresztül hűtőben pihentetjük. 0.5 cm vastagságúra nyújtjuk, linzerszaggatóval kivágjuk, szilvalekvárral, sűrű meggylekvárral vagy baracklekvárral töltjük és kis kifliket formázunk belőlük. Kisütjük, és még forrón porcukorban meghempergetjük.

Noszvaji ízelítő

Végre kisütött a nap, itt az ideje a hétvégi kirándulásoknak. Itt egy kis kedvcsináló noszvaji kiruccanáshoz, érdemes a műsort végignézni, megismerni, hogy milyen kincseket rejt a falu, és megtanulni, hogy hogyan készül a birsalmasajt (31. perctől).

(A videó megtekintéséhez kattintson a képre.)

 

Húsvét Noszvajon - 2015. április 5-6.

Nagy Húsvéti Tojásvadászat és Terepfutóverseny várja a látogatókat a hosszú hétvégén. A vasárnapi tojáskeresés egyik állomása Pintérék Lekvárja.

http://www.noszvajirendezvenyek.hu/

Díjaink a IV. Nemzetközi Lekvár, Gyümölcslé, Szörp és egyéb Gyümölcskészítmények versenyén

 XV. Nemzetközi Kisüsti Pálinkafesztivál (Gyula) keretein belül a IV. Nemzetközi Lekvár, Gyümölcslé, Szörp, Gyümölcsbor és egyéb Gyümölcskészítmények versenyén  kiváló eredménnyel vizsgáztak a versenybe szállt termékeink:

EzusteremEzüst:Bronzerem

Fekete ribizli, sárgabarack, szilva, csipkebogyó (lekvár)

Bronz:

Fekete cseresznye, meggy (lekvár)

Ajánlott beszállítók lettünk!

A Felföld Észak-magyarországi Hotelklaszter tagjai ajánlott beszállítónak választottak bennünket. Köszönjük mindazoknak, akik ajánlottak bennünket, és bíznak a termékeinkben!

Klaszter logo